Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaPůjčkyNebankovní půjčkyNebankovní půjčka se zajištěním nemovitostí - Všechny lokality

Nebankovní půjčka se zajištěním nemovitostí

Nabídka - [27.02. 2019] Smazat / Editovat / Topovat

Nebankovní půjčka zajištěna nemovitostí s velmi nízkou úrokovou sazbou. Určena pro ty, jenž mají nemovitost, kterou mohou poskytnout jako záruku za půjčené peníze (nemusíte být vlastníkem nemovitosti, postačí když vlastník bude souhlasit s ručením nemovitostí za váš úvěr) Díky tomu je možné získat i hodně vysoký úvěr. S tím souvisí i dlouhá doba splácení, kterou si můžete sami nastavit podle své potřeby a to až na dobu 20 let.
Nepožadujeme změnu vlastnictví nemovitosti, do katastru se vkládá pouze plomba, stejně jako u bankovních hypoték. Peníze můžete mít již do 24 hodin od podpisu smlouvy. K vyřízení a schválení žádosti nám postačí fotografie nemovitosti zaslané na email, nemusíte se tak obávat, že budeme narušovat vaše soukromí. Neplatíte žádné poplatky předem.
Velkým plusem této půjčky je skutečnost, že ji mohou získat i lidé se záznamem v registru, lidé, kteří nemohou doložit své aktuální příjmy nebo lidé s exekucí. Šanci na schválení žádosti tak má téměř každý plnoletý zájemce o úvěr, který je zároveň vlastníkem nemovitosti nebo může úvěr zaručit nemovitostí třetí osoby. Samozřejmostí je dnes už zcela standardní možnost požádat si o úvěr pohodlně přes internetové stránky, případně na sebe jen zanechat kontakt s tím, že vás budeme kontaktovat.
Kromě neúčelové půjčky na cokoliv, poskytujeme i další druhy nebankovních úvěrů – např. účelovou půjčku na rekonstrukci nemovitosti, speciální podnikatelský úvěr nebo výhodnou konsolidaci půjček (sjednocení několika úvěrů do jednoho). Všechny tyto produkty ale mají jedno společné – vždy je nutné ručit nemovitostí. Pro ty, co vhodný byt, dům, nebo např. pozemek mají, je tak naše půjčka zajímavou alternativou vůči ostatním nebankovním úvěrům.

Jméno: Martin Švejda
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721162710
Lokalita: Všechny lokality
Objem financí: V textu
Již vidělo: 96 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta